diMETRIA je skupina kreativaca i stručnjaka koji se bave projektiranjem, opremanjem interijera i obradom drveta.

Što to određuje uspjeh i budućnost tvrtke koja se bavi projektiranjem, opremanjem interijera i obradom drveta? Naravno, mnogi su čimbenici uključeni. Uz kvalitetu i znatnu investiciju u eksperimentiranje, što se i bez razloga ističe, jedan od najvažnijih čimbenika je proizvodni kapacitet tvrtke povezan sa sposobnošću pružanja usluga i želje da se dopre do međunarodnih tržišta.

Naš namještaj namijenjen je svima koji ne žele živjeti u unificiranim i jednoličnim prostorima već žele dom koji će biti odraz njihove osobnosti.

Mi ne stvaramo samo namještaj već životni stil temeljen na najboljim tehničkim rješenjima i mogućnostima koje se nude u svijetu interijera.

O nama

diMetria kroz rad na svim dosadašnjim projektima i posvećenosti stjecanju novih znanja to zna jako dobro. Odlučili smo ulagati energiju i resurse u stvaranje drugačijeg stila usredotočujući se ne samo na izradu dizajnerskih zbirki namještaja već i na stvaranje namještaja napravljenog po mjeri.

Takav pristup radu naš je kontinuirani izazov! Bez obzira radi li se o luksuznim privatnim kućama, stanovima ili apartmanima, diMetria kroz svoje dosadašnje projekte pokazuje svoju usredotočenost na stvaranje drugačijeg. Ovisno o životnim zahtjevima i vrstama interijera koji se kreiraju, unutar tvrtke i na licu mjesta, primjenom visoko specijaliziranih kreativnih i proizvodnih rješenja proizvodimo namještaj po mjeri kako bi se zadovoljili sve Vaše zahtjeve.

Partneri